Psykolog-projektet – gratis gadepsykologisk indsats – fortsætter i 2011

GRATIS PSYKOLOGHJÆLP til stofbrugere og mennesker med stoferfaring – takket være støtte fra Københavns Kommune og Bikubenfonden.

GRATIS PSYKOLOGHJÆLP til stofbrugere og mennesker med stoferfaring – takket være støtte fra Københavns Kommune og Bikubenfonden.

Hos Gadejuristen kan du modtage gratis, anonym psykologhjælp. Psykologprojektet løber foreløbigt i 2011, og er fortsat realiseret gennem bidrag fra Københavns kommune. Samtalerne tager udgangspunkt i det som du gerne vil tale om.

Det kan være …

• Ensomhed

• Hverdagsproblematikker

• Vejledning i forhold til de offentlige og private behandlingstilbud.

• Gennemgang af psykolograpporter eller tests.

• Familieproblemer

• Krisepsykologisk bistand i forbindelse med sygdom eller dødsfald tæt på.

Vi har åbent hver onsdag fra 18 – 21 på Værnedamsvej 7A, baghuset. Du er velkommen til at møde op i tidsrummet og få en snak med en af vores psykologer, eller du kan bestille en tid på tlf: 22 61 34 83 eller på mail: psykolog@gadejuristen.dk

Psykologprojektet, forankret hos Gadejuristen, fortsætter i 2011, selv om vi – foreløbig – desværre kun er lykkes med at rejse halvt så mange midler til projektet ift. sidste år og langt fra den finansiering der reelt er behov for.

Projektet tager uanset aktuelt flere klienter ind.

Det er psykologer og psykologistuderende, der varetager samtalerne. Psykologer, som kunne tænke sig at bidrage er også velkomne til at henvende sig.